Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: standard. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/trides/domains/trides.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in eval() (line 1 of /home/trides/domains/trides.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Film Studio

Trides beschikt over een riante TV studio in het midden van Limburg. In deze studio zijn alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Belichting, geluidsysteem, greenscreen; noem het maar op. De studio is aangesloten op het glasvezel netwerk dus live naar Hilversum of dichterbij is geen enkel probleem.

Onze TV studio is kaal te huur (dus zonder techniek, maar met belichting) of inclusief de multicam set en studio audio. De studio is uitstekend te gebruiken voor persconferenties en talkshows.

In de prijs hieronder zijn de benodigde cameramensen, regisseur, en geluidstechnici niet
inbegrepen. Voor een duidelijke totaal prijs maken we graag een offerte op maat.

Wij hanteren diverse prijzen en werken op basis van dagdelen. Zo is het goedkoper op een doordeweekse ochtend dan 's avonds en in het weekend. Bij boekingen van een hele dag bieden we een aantrekkelijke korting.

Ochtend van 08:30 uur tot 13:00 uur

Middag van 13:30 uur tot 18:00 uur

Avond van 19:00 uur tot 22:30 uur

uitloopuren a 65,25 per uur

Ochtend

Middag

Avond/Weekend

Hele dag

Opmerkingen

€ 210,88

€ 253,05

€ 295,23

€ 647,82

  Incl. Multicam

€   70,29

€   84,35

€   98,41

€ 227,75

Kaal

* Inbegrepen is een basis engineer die u helpt bij het inrichten en uitlichten van de set.
Extra uren voor de basis engineer buiten de dagdelen worden doorbelast a € 36.63/uur. Tevens geldt er een toeslag voor gebruik van energie op basis van gemeten verbruik.