Error message

  • User warning: The following module is missing from the file system: standard. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/trides/domains/trides.nl/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in eval() (line 1 of /home/trides/domains/trides.nl/public_html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Mobiele Video Registratie

De mobiele video registartie is uiterst geschikt voor het vastleggen van een talkshow, een video conferentie, concert en elk gewenst sport evenement. We bieden de mogelijkheid tot 8 camera’s en tot 72 sporen audio op te nemen. De opnamen kunnen wij live via internet op full HD streamen.

In de prijs hieronder zijn niet inbegrepen de benodigde cameramensen, regisseur, en geluidstechnici. Voor een duidelijke totaal prijs maken we graag een offerte op maat. Tevens is het mogelijk om live via internet uit te zenden. 

Ochtend van 08:30 uur tot 13:00 uur

Middag van 13:30 uur tot 18:00 uur

Avond van 19:00 uur tot 22:30 uur

 

 

Ochtend

Middag

Avond/Weekend

Hele dag

Vanaf

€ 164,01

€ 196,82

€ 229,62

€ 492,04

 

* Inbegrepen is een basis engineer die de wagen naar U toe rijdt aansluit en na afloop weer afbreekt en terug rijdt. Niet inbegrepen zijn de reis kilometers a € 1.75/km

Genoemde prijzen zijn voor minimale uitrusting normaal gezien voor registratie van sportevenementen. Voor grotere producties zoals concert registratie gelden andere prijzen. Graag maken we een offerte voor U.

Een dagdeel start bij vertrek uit Echt en eindigt bij aankomst in Echt. Eventueel overschrijden van de tijd zal per uur a € 95,-  worden berekend.